Weekend sălbatic al jucătorilor de hochei Boleslav. Nici Hořava nu le-a ridicat încă

Când un antrenor este înlocuit de o echipă sportivă, deseori există un clișeu care spune despre o nouă mătură pe care o poți bate. Acesta a fost cazul, de exemplu, al echipei naționale de fotbal, care a reușit să facă primul duel sub antrenorul Šilhavý, după o serie de neplăceri în acest weekend. Dar hocheiul Boleslav?

Ea continuă să-și facă griji. La fel cum vineri a pierdut în fața lui Vladimír Chýutov sub Vladimir Kýhos, ieri a căzut sub Olomouc cu noul ei antrenor Miloslav Hořava. „Este greu de spus după un meci în care este problema principală. Dacă pierzi 1: 2, acesta este un meci echilibrat. Dar Olomouc a fost mai bine câștigat și meritat. Acest lucru aparține și hocheiului “, a spus Miloslav Hořava.

Sosirea sa la echipă a fost fulgerătoare.Acordul cu clubul, un singur antrenament comun și acesta a continuat. „Am ajuns în cabină înainte de nouă, le-am explicat băieții și am mers pe gheață. Am avut trei exerciții și penalizări. Nu mai. Ne-am ocupat doar de antrenament și de lupte dimineața ”, a explicat Hořava ce s-a întâmplat ieri înainte de întâlnire. „Am făcut linia analizând numele. Antrenorul video și cunoștințele sale de la antrenorii trecuți ne-au ajutat ”, a dezvăluit el. Hořava a colaborat deja cu Radim Rulík în sezonul campionatului de la Litvínov, cu adăugarea câștigătorului olimpic Pavel Patera la petrecere.Sunt foarte mulțumit că am mers împreună ”, a lăudat Miloslav Hořava. p> „M-am gândit la Boleslav înainte de sezon că au o achiziție interesantă. Dar numai numele ca atare nu înseamnă nimic. Vom vedea ce se întâmplă în continuare dacă sunt necesare schimbări. Echipa a obținut un impuls în schimbul antrenorilor. Dacă este letargic, ceea ce sper să nu, atunci niciun impuls nu-l va ajuta “, a spus Hořava. “Dacă jucătorii nu funcționează și știm că nu fac parte din echipă, vor pleca”, a avertizat el.

Noua eră începe.