Unreal Hamšík, inima și obiectivele frumoase. Și acum în Anglia. Slovacii sărbătoresc

În cea de-a doua apariție la Campionatele Europene, Slovacia a învins echipa rusă de 2: 1 și a sporit șansele de a avansa în runda a opta.

“Avem o victorie istorică pentru Slovacia”, a declarat Marek Hamšík . A trecut primul gol lui Weiss, al doilea pentru el. A fost grozav, după ce a fost împușcat de adversar sub bara transversală la polul îndepărtat. “Nimeni nu a fost cu mine, apoi am ieșit și l-am lovit bine”, a declarat mijlocaș ofensiv de 28 de ani într-un interviu acordat televiziunii slovace. >

Gol 2: 0 a căzut la sfârșitul reprizei după o lovitură de colț, Hamšík a fost rapid trimis de Vladimir Weiss, cel de-al doilea erou al meciului, printre dușmanii agitați. “Antrenorul a spus că ar trebui să jucăm repede.Weiss a spus: “El a fost liber, apoi a făcut-o incredibil.”

“Am avut-o la stânga, așa că am știut că trebuie să-l atârg. Apoi a fost suficient să-l plasăm “, a spus Weiss. “Trei puncte sunt importante. Am pus această inimă, am lăsat totul pe teren și am câștigat. Este un sentiment grozav “, a adăugat fiul fostului reprezentant cehoslovac. până în minutul 80 înainte de reducerea lui Glushakov.Apoi se aflau sub o presiune enormă, dar ei păstrau conducerea. “Suntem obosiți, dar fericiți”, a spus Stoper Martin Škrtel. “Am intrat într-o luptă pentru a câștiga. Am arătat caracterul. ”

Slovacii au avut dueluri cu Țara Galilor și Rusia, cu trei puncte și 3: 3. Dacă ei nu pierd în Anglia luni, ei nu ar trebui să scape de grup. Poate că și o victorie asupra Rusiei ar putea fi suficientă pentru faza de knock-out. ” Astăzi am fost norocoși la final, dar asta este ceea ce este. Și Anglia?Este încă departe, va fi un meci specific pentru mine “, a amintit Škrtel în cei opt ani și jumătate de la Liverpool. “Vrem să obținem un astfel de rezultat pentru a continua.”