Trei luni, unsprezece meciuri, iar cehii s-au întâlnit. O piatră de hotar incredibilă, a spus el

“Este o piatră de hotar personal incredibil”, a spus Čech.

„Și mă bucur că așteptați este de peste. Din decembrie părea să dea la sfârșitul anului. Nu credeam că am să aștepte meciuri unsprezece. „

În total, Sparta și Rennes, a fost cehii au avut la zero 246th din cariera sa.

Două sute de jocuri, fără un scop în recuperările Premier Rezultatele ligii este suveran. Statisticile privind Cehii nimeni nu se apropie, pentru portari active, are mai mult de o sută de zerouri numai Joe Hart (122), în prezent pe împrumut de la West Ham.

Pentru Cech a doua David James are un cont net de 169, a treia Mark Schwarzer le scavenge 151In urma David Seaman (140), Nigel Martyn (138), Pepe Reina (134)…

Chiar și între Cehia brakáři Boemia suveran este primul, al doilea Jaromir Blazek, care sa retras recent, el pierde optzeci de zerouri, el a adunat 166. ca urmare Jan Stejskal (164), Martin Vaniak (161), Luděk Mikloško (142), Dusan Keket (135), Alexander Vencel st. (132) Anton Švajlen (125), Jiri Sedlacek (119), Antonin Kinsky (118).

„Orice plăcere la zero, fiecare este important și oferă echipei o șansă de a câștiga pe un singur gol. Ar fi ideal să nu mergi niciodată, dar acest lucru este greu de făcut în această ligă “, spune Bohemia. În Anglia, există deja un sezon de paisprezece ani. Primul zero a avut loc la premiul întâi al lui Manchester United, patru ani mai târziu într-un meci împotriva lui Sunderland.El a înregistrat rapid, doar 180 de jocuri.

Pe de alta parte, celelalte doua sute asteptam mult mai mult – impreuna 252 de meciuri. Chelsea înainte de el nu a avut nicio apărare la fel de fermă ca prima era antrenorul Jose Mourinho, atunci echipa a pierdut în loc de cele și a intrat într-un Arsenal competitiv, unde zerouri, fulgeră mai lent.

„În primele 18 meciuri, am avut nouă zero și acum a fost unsprezece jocuri non-zero, ceea ce a fost frustrant. Acum a venit, dar cel mai important este că echipa a câștigat. „

Aici două sutime a douăsprezecea mancat cadavrul ursului incercare.

Și ați avut într-adevăr să-l câștige. În primul rând a trebuit să se ocupe de două rachete neplăcute ale lui Richarlison și chiar a marcat o penalizare în minutul 61. Troy Deeney a tras în centrul golului, dar Republica Cehă a așteptat și mingea a pornit.A fost prins pentru prima pedeapsă din octombrie 2014. De la șaisprezece lovituri anterioare de penalizare în culori Arsenal întotdeauna de un gol.

„Am avut gol Deeney dintr-un penalty dat atunci când am fost un pic surprins și împușcat pe de altă parte. De data aceasta a lucrat. Uneori se întâmplă că ai sentimentul exact acolo unde merge. Astăzi doar totul a lucrat în mod corespunzător „, sa bucurat Republica Cehă.