Tapiseria a fost enervată de fani. Cabana Usti stătea fermă în spatele lui

De ce?

Acest lucru s-a datorat rezultatelor slabe în prima ligă. Și o presiune chiar mai mare din partea fanilor la care a fost expus. După a șasea înfrângere la rând, miercuri 1: 2 pe gheața ultimului Kadan de la acel moment, Campioana Mondială a decis să demisioneze.

La mijlocul lunii septembrie, după trei runde și trei pierderi, o cerere electronică a apărut în apelul său. Până înjositor. Pfletul are doar opt semnături până în prezent. Atacul tapițatului din Kadan.Suporterii au strigat numele jucătorilor plecați, precum Volke, Gengela sau Brooch. „Și atunci Honza a experimentat ceva neplăcut înainte de a părăsi Kadan și l-a atins foarte mult. El respiră pentru slavi, purtând o serie de înfrângeri foarte greu. Este dezamăgit, chiar dacă jocurile nu sunt atât de groaznice. Am pierdut un obiectiv de șapte ori. ”

Suporterii ar fi trebuit să abuzeze de Čaloun aproximativ. „Și este genul care se gândește mult la asta și îl ia la inimă. Acest lucru nu l-a ajutat “, spune căpitanul Martin Vágner. „Am înțeles fanii că vor să vadă ceva, dar antrenorul de gheață nu suntem noi. A pune toată vina pe unul singur este atât de ușor.Nu a fost vina lui, a funcționat. ”

Și drumul finlandez? Stilul provocator a arătat la un final mai slab. Șansa a fost un grup. „Mai contestat decât înainte, a fost mai activ, dar, din păcate, nu am reușit să trecem în apărare din faza de atac. De asemenea, din cauza inexperienței manevrei, pentru că există atât de mulți băieți tineri care joacă hochei pentru bărbați pentru prima dată ”, a spus Vágner. „Părerea mea este că, dacă Tapal și Machulda lucrau de mult timp aici, ar arăta. Dar avem un buget limitat și nu ne putem permite jucători de cea mai înaltă calitate. Nu s-a rezolvat. ”

Deținătorul de record de top de calitate, Jaroslav Roubík, care nu cântă, este de cea mai bună calitate. Clubul refuză să se certe cu Tapiseria. „Mi se pun coaste, asta este o vătămare dureroasă. Le este frică de conflict.Se presupune că va merge pe gheață marți “, a spus Evan. „Nu este adevărat că Tapiseria nu se înțelege cu jucătorii, semnalele de la dressing sunt opuse. Căpitanul Vagner a spus că sunt în spatele lui. Cabina s-a simțit grăbită ”. Și dacă și-a dorit unii jucători și nu alții, el are dreptul de antrenor. Nu sunt aici pentru a vorbi cu el. Antrenorul are întotdeauna greutăți când nu poate să plieze cadrele pe care și le dorește. Toată lumea ar dori să antreneze o echipă de stele și a fost atât de simplu, dar, din păcate, nu s-a întâmplat aici. ”