Stibar sărbătorește din nou. Viviani și-a făcut fuga pentru hat-trickul câștigător

Acesta trebuia să fie una dintre cele mai liniștite etape ale Giro d’Italia 101-lea an.

Și această predicție vineri la Grand Tour italian a confirmat.

Întreaga zi petrecută în scăparea de cinci bicicliști care au permis doar pilotului să conducă patru minute. Când a fost de șase kilometri înainte de a termina șters, era clar că, din nou, a decis într-un finisaj de masă.

înainte la acel moment a apărut tricouri Bahrain-Merida, FDJ și Katiușa.

Mare lucru pentru Elihu Vivianiho condus din nou și campion ceh Zdenek Stybar, care sprinteri italieni transportate pe străzile nervilor pentru a finaliza plumb al cursei.

cu toate acestea, în ultimii doi kilometri de Jumbo LottoNL cel mai bun tras-olandez călcând rapidul Danny van Poppel.

un kilometru înainte de a termina atacat Marco Coledan de druhodivizní Willier stabile.Experimentat italian a creat un decalaj de câteva zeci de metri, să nu-l, ci la trenurile de luptă sprint suficient.

De la prima poziție, iar efortul final călărea Sacha Modolo, pe al cărui spate pândesc câștigătorul celei de a doua și a treia etapă a Giro din acest an.

Elia Viviani într-un lider violet competiție puncte Jersey așteptat până la baza de 200 de metri până la linia de sosire, dar încă o dată a dovedit că este, probabil, cel mai bun sprinteri din acest an. Acasă

nervi marcat câștigând hat-trick și a devenit primul italian în ultimul deceniu, care, în Giro un an a reușit să câștige trei etape.

„e frumos. După câteva zile dificile, această victorie este exact ceea ce am nevoie eu și echipa mea.Acum, obiectivul principal al Jersey violet importate la Roma „, a spus el la sosire Viviani. Acasă

Pe locul al doilea în spatele lui a venit cel mai mare rival său și câștigător de joi Sam Bennet. Ciclist Bory în final sută de metri mers o poziție dezavantajoasă, și, prin urmare, a pierdut șansa de a Viviani lupta pentru o victorie etapă.

„Nu am putut să aleg corect un singur tur, pentru care am închis, așa că am spurtoval destul de în urmă. Chiar și așa, cred că am fost cel mai rapid în finală, dar nu am putut face.Poate data viitoare „, a comentat Bennett Acasă

Al treilea loc spurtoval Danny van Poppel

Toate cele trei cicliști cehi -.. Roman Kreuziger, Jan Hirt Zdenek Stybar – a ajuns la linia de sosire câmpul principal în același timp cu câștigătorul.

În ordinea rundei a 13-a, nu a existat nici un cutremur. Giro continuă să conducă pe Simon Yates cu 47 de secunde lui Tom Dumoulin. Cel de-al treilea Thibaut Pinot pierde 64 de secunde. Sambata, motocicliștii așteaptă cel mai dificil test al Gira din acest an.

Cum sa întâmplat