Soler sa bucurat de Sucre, așa cum sa relaxat Yates

“Este o rușine că nu am câștigat”, a regretat colegul de echipă al lui Yates, Roman Kreuziger. “Am avut un gol in primele cinci inainte de cursa, Simon este al doilea, asa ca l-am lua inainte de cursa.Dar dimineața era încă tricoul galben când a fost atunci ca ai pierdut, e enervant. „

Trebuia să fie o călătorie la soare, ca Paris-Nisa, cu piese din capitala franceză la sud pe porecla Coasta de Azur.

“25 de grade și soarele arzător!”, a raportat contul Twitter al cursei.

Dar, din nou, totul a fost diferit.

“din cer care se încadrează roabă”, a răspuns la fel rețea socială Mitchelton-Scott, echipa lui Simon Yates și Roman Kreuziger, care sâmbătă excelent de performanță Yates tricoul galben a ajutat foarte mult.

duminică pe traseul de 110 km lungă etapă cu șase bonusuri vrchařskými ca rozhoudující a arătat scurgere în care 65 de kilometri pentru a urca la Cote de Peille călcând Omar Fraile de Astana și Julian Alaphilippe Quick-Step.Dar el nu a supraviețuit ritmului și a continuat căderea seriei a început la începutul week-end-ului.

În spatele Frailemu târât David de la Cruz de Sky Team aa Marc Soler de Movistar, care a fost, după cum sa dovedit, manevra câștigătoare.

Soler a pierdut în clasamentul general la Yates înainte de ultimul tur de 37 de secunde, cu al șaselea, iar ceilalți doi călăreți nu au vrut să scape.Nu e de mirare; a vrut să caute victorie valoroasă etapă, și nu cred că este cel mai bine la stânga la partea din față, dacă le este spaniola, care este ea însăși în pericol. Prima

Preocupările care au fost inutile și au avut grijă de ea lucrarea de perseverență refugiați Trinity, împreună cu evenimentele turbulente din favorite „pachet“.

După sprijin puternic de sâmbătă de colegii de echipă, mai ales Roman Kreuzigra, Simon Yates a fost lăsat abandonat. Noțiuni de bază în genunchi cu echipa sa încercat în principal Bahrain-Merida, care posedă trei-Yates împotriva cote, iar în ultima urcare a întregii rase de pe Col d’Eze a reușit.

Yates le nu a fost suficient.

A fost ionii frați și Gorek Izagirrových, sportivii doilea și al treilea clasament general pe măsură ce sculpta o pradă tentant.Unsprezece, pierderea respectiv dvanáctivteřinová unui ordin total de liderul cursei pentru atleții Bahrain-Merida nu părea să fie ceva ce nu poate fi depășită.

Până decât Ion Izagirre ultima ieșire pe străzile din Nisa face pe drum umed eroare, a căzut și a scăpat pe fratele Gork cu el.

Nenorocirea le roți suplimentare lipite una de alta, astfel încât, deși stîngăcie frații nu sa întâmplat nimic, în afară de biciclete au rupt cu migală off.

Și a fost dramă.

Nu numai Soler in grupul din fata, care a fost in spatele grupului de 57 de secunde, are o sansa imensa de a se incadra in poala. Yates a obținut și a doua viață.El a făcut nefericit Izagirrovy, care nu s-au întors din nou să-și alunge refugiați, dar de fapt doar a ajutat Yates.

Deși format imaginar „echipă mixtă“ și a tăiat un studiu non-tradiționale de timp echipa, captura Solera au eșuat . Primul loc spaniolul pe străzile din zmoklých Nisa a dictat ritmul până când a reușit să țintă promenada de la Cruz cu Frail și a dat-o la victoria etapă, care a sfasiat de la Cruz. Două secunde în spatele Soler a condus obiectiv cu speranța că avansul va fi de ajuns.

Aceasta este de aproximativ treizeci și cinci secunde mai târziu umplut.Un grup de deziluzionat adus pe linia spurtující primul Patrick Konrad BORA de la Hansgrohe, Yates și Izagirrové a făcut-o în același timp. Acasă

Pentru Yates, a fost prea târziu de patru secunde.

” E ca un vis. Nu am câștigat niciodată o cursă WorldTour în viața mea. Sunt foarte fericit, „Soler freca de el însuși.

Roman Kreuziger a ajuns la linia de sosire, în locul 32, cu o pierdere de aproape treisprezece minute. În ordinea generală, el a coborât pe locul 19.

„În această vreme, am știut că etapa va fi dificil“, a declarat călăreț ceh. „Ne-am așteptat o mulțime de opțiuni, dar va fi prima cursă în jos tot drumul ne un pic prin surprindere.Din fericire am fost Chris Juul-Jensen și Simon, urmat de Matteo Trentin, care a făcut o treabă excelentă. “Totuși, el a avut sentimente amestecate la final.

“Am avut un defect pe pistă, nu m-am putut regăsi după sâmbătă, frigul nu mi-a permis să dau. Astăzi nu ajutam Simon așa cum mă așteptam. Am ajutat cel puțin pentru primele cincizeci de kilometri, apoi au fost mai multe. Personal, m-am așteptat că voi fi în clasamentul general mai mare, deci din acest punct de vedere este un pic dezamăgitor, dar avem o mulțime de curse înainte. „