Și din nou el. Fantoma Olomouc Irgl a reușit victoria în Boleslav

Un atacator care sărbătorește 38 de ani la sfârșitul lunii noiembrie este într-o formă excelentă la începutul competiției. În cele zece runde a marcat pentru a opta oară și a extins în prezent seria de meciuri în care a înscris la cinci. Ultima a fost și mai dulce, deoarece a însemnat o victorie importantă pentru Hanaks, care a depășit cu siguranță ultimele trei înfrângeri la rând. și a măturat gălăgia. „Am văzut că atacatorul a plecat și am timp pentru o perioadă în care nu mai există spate. Am încercat să intru pe poartă și a căzut acolo “, Irgl a descris hitul său pentru CTK.

” De unde a venit formularul meu? Nu stiu. Uneori este cam norocos dacă îl renunți sau nu.Nu l-aș supraestima din nou, este doar începutul ”, își amintește bărbatul care a venit la Olomouc din Třinec ca inutil în sezonul trecut. Cu toate acestea, el a primit un rol important pentru cocoșii de pe gheață și l-a trezit pe trăgător.

Antrenorul Miloslav Hořava, care l-a înlocuit pe Vladimir Kýos după înfrângerea de vineri cu Chomutov, a suferit un început fără succes pe banca din Mladá Boleslav. „Este greu de spus după un meci în care este problema principală. Dacă pierzi 1: 2, acesta este un meci echilibrat. Dar Olomouc a fost mai bine câștigat și meritat ”, a recunoscut antrenorul cu experiență.În calitate de asistent la Radim Rulík, l-a adus și pe Pavel Patera în clubul din Boemia Centrală, care a avut premiera ca antrenor extraliger împotriva unei echipe care își ia la revedere din cariera sa de joc fenomenală. Vilém Burian a deschis scorul în secunda 59. În prima parte, însă, a egalat Pabiška. „După o intrare excelentă, am încetat să mai jucăm și am așteptat ca casa să ne facă. Ne-am dorit doar un puck, nu a fost optim, iar Boleslav a egalat la 1: 1 când nu am scos puck-ul din zona de apărare și l-am pierdut pe linia albastră defensivă “, i-a părut rău Jan Tomajek, antrenorul Olomouc.

el a întors conducerea la Irgl și apoi a jucat a treia parte cu o intenție evidentă de a nu colecta.Au trimis doar cinci șuturi pe portarul Pavel Kantor, dar când Konrád a prins pe toți cei doisprezece patinatori de partea cealaltă, s-au putut bucura de trei puncte. a lovit-o. Boleslav a împins în a treia perioadă, dar trebuie să-i laud pe băieți că l-am jucat bine în apărare. Ultimele cinci minute au fost foarte bune de la noi “, a spus Tomajko.

Șase puncte din weekend l-au mutat pe Mora în jumătatea superioară a tabelului, iar vineri viitoare va fi binevenit Pardubice (18.00).