Dorința lui Sokolov înainte de începerea primăverii: Deplasați-vă la cea de-a doua masă de liga

După fotbaliști la căderea sokolovští sunt pe masă în locul șapte, a câștigat douăzeci și patru puncte. “Scopul nostru sportiv este să ne mutăm la FNL pe trepte mai mari. În cazul în care acesta va fi al treilea, al patrulea sau al cincilea rând, nu în acest moment important, dar cu siguranță după finalizarea cadre și finalizarea pregătirii de iarnă, dorim să se deplaseze în sus masa „, a anunțat înainte de începerea părții de primăvară a clubului directorul Sokolov Thomas PROVAZNIK. Acest lucru este justificat și de mișcarea minimă pe timpul iernii. Au lăsat doar doi jucători și doar a venit, nu este un obicei.

„Vă pot spune rezultatele meciurilor, dar sunt convins că nu vom fi mai rău. Dimpotrivă.Deoarece echipa a rămas împreună, cred că jucătorii vor fi împreună mai mult și cu atât mai mult vom face lucruri în formare, care apar în ambele situații noastre ofensive și defensive în meciuri, ei au elementele de bază în sine. Pe de alta liga avem patru, cinci jucători care sunt luxos cameră de joacă inteligent, deci cred că ar trebui să fie pur și simplu mai bine, „conectează unul dintre antrenori Pavel Horváth.

Mai ales atunci când au plecat cei doi jucători care nu au fost un loc de joacă portarul Jakub Dvořák și fundașul lui Bohumil Havel.În plus, anumite exploit de joc și a declarat că singurul jucător nou Stanislav Vavra de la Brno.

„Bineînțeles că nu spun că au evitat orice probleme în ceea ce privește pentru a lovi cu piciorul o fază de tranziție la atac, dar în ceea ce privește faza ofensivă, eu cred că vom fi mai bine pregătiți și vrem să construim pe la sfârșitul toamnei, când au crescut anormal de succes la ea, cât de multe goluri am tras „, a adăugat Horvath.

doar formatori, cu toate acestea, nu va fi în măsură să profite de toți jucătorii. Poate că Lukas Provod a ieșit afară și încă nu este pregătit să se antreneze. O altă problemă este iarba artificială, în timpul căreia majoritatea activităților au loc în timpul iernii. Distruge câțiva jucători de genunchi, dar nu este o problemă majoră.Acesta este Ludvík Tůma, care a atras un mușchi de vițel în ultimul meci de pregătire. Au mai fost câteva viroze și alte mici lucruri. Ultimul concurs a fost jucat de Sokolov în noiembrie anul trecut. “Pentru mine personal, și cred că și pentru jucători este o perioadă foarte lungă de două luni și o săptămână. Trebuie să vă spun, într-adevăr, că am fost nevoiți să ne motivați în sala de coaching pentru câteva zile pentru a merge cu formarea. A trebuit să motiveze un jucător în mijlocul pregătirii băieții au acumulat mai puțin de patru zile libere pentru a șterge capul și ridicarea puterea în luna următoare „, a spus Pavel Horváth.

Și a venit în ultimele săptămâni de geruri amare. Horváth și-a exprimat poziția pe această temă. “Lighten-o. Avem îngheț în sala de gimnastică tot anul. Deci ar trebui să avem o margine.Cursurile au fost de așa natură încât erau calde “, a râs el. Cu toate acestea, el știe că terenurile grele înregistrează echipe de mai puțină calitate. „Este logic că echipa a pierdut din capul mesei.“ Sâmbătă ar trebui să sokolovští fotbaliști alerga la primul duel pe teren Tabor, dar sunt preparate ca și în cazul în care joc, nimic pentru ei să se schimbe. Prognoza meteo nu sunt favorabile, să decidă cu toate acestea, mâine.

„Există un loc de joacă în Camp sub zăpadă, care a fost eliminat. Acesta va decide dacă va juca și care meciuri va fi eventual amânată.Cu toate acestea adevărat că ne pregătim ca și în cazul în care s-au jucat și va face toate eforturile pentru a face partea de primăvară FNL a intrat cu succes „, a adăugat directorul PROVAZNIK.