Cataldo a fost zvonit că este un om decedat, dar Yates a câștigat pe Tirren-Adriatic

Scarponi a murit în aprilie anul trecut, când în apropierea orașului său natal Filottrano în timpul practicii dimineață cap-la coliziune cu un camion.

Ciclism a pierdut un ciclist excepțional și om. „Mereu zambitoare, el a fost un exemplu pentru alții,“ doffed de la el, înainte de începerea piciorul duminică Tirrena-Adriatica compatriotul lui Fabio Aru de la echipa Emirates.

călătorie eroică vrut Scarponimu închinăm un alt italian.

< p> Dario Cataldo de 34 de ani, unul dintre cei mai mari oameni ai lui Astany.Este culoarea grajdurilor kazah pentru care Scarponi concurate acolo anul trecut, au dominat strada duminică Filottrano.

Cataldo a decis ca patru din cele cinci dealuri să urce, ca lider cursa călărit în ultimele două circuite šestnáctikilometrových, care a atins punctul culminant a cincea etapă a celebrei clasice italiene, denumite după două mări -. Tireniană și Marea Adriatică

Dar în cele din urmă a fost prins.

obiectivul a rămas la 11 de kilometri și Cataldo a scăzut picioarele lui și a trebuit să înghită plutonul. Assault pachet de călăreți în prim-planul lung a lucrat luptători mari de la BMC și, prin urmare, de asemenea, Sky, nu a putut să se apere eroul zilei.

Patru kilometri înainte de a urca la Muro di Filottrano alăturat Adam Yates.Ciclistul britanic de la echipa Mitchelton-Scott a creat treptat un avantaj solid. Până la ultimele mii de metri a intrat cu o rezervă de 20 de secunde. Și triumful nu mai putea fi luat la urcarea pe cinci la sută. “Ultimele zile m-am simțit bine. Mi-a făcut un loc minunat înainte de ultima urcare, așa că am putut merge cu toții. Tot ce trebuia să fac era să atacă și să rămân înaintea celorlalți. Sa întâmplat.A trecut ceva timp de când am câștigat o cursă „, a declarat fericitul câștigător

Pentru o echipa Mitchelton-Scott a fost o victorie Adam Yates patch-uri puțin slabe privind încheierea fără succes a unei alte curse etape. – Paris-Nisa, deoarece duminică el a pierdut tricoul galben, fratele lui Adam Simon.

doar patru secunde!

Acesta este câștigătorul Tirrena-va fi decis Adriatica. În a cincea rundă, Skywalker Skywalker Michał Kwiatkowski sa îmbrăcat la linia de sosire, Damian Carus de la BMC. În fața italianului, el are un avans de trei secunde.

“Am fost de curse cu privire la scenă, dar în același timp m-am gândit la clasamentul general. Știam că bonusurile de timp mă pot împinge la frunte.Acum sper că vom evita ghinionul de luni și același lucru se va aplica în proces de timp individuale „, a spus Kwiatkowski. Acasă

fanii slovaci în etapa Castelraimondo plăcerea de a Filottrano doua treaptă Peter Sagan, apărând culorile Bora Hansgrohe

. Bikers împotriva peretelui

câmpul de pornire, care în etapa a patra a regal subțiat cu șase bărbați , de așteptat duminică, 178 de kilometri și cinci dealuri pentru a urca

profil a cincea etapă reflectă cel mai bine numele său -. Muri (perete). Bicicliștii contracarat cu mai multe urcare scurt, dar abrupt.Ca un punct culminant, apoi a venit un triplu retracta rampă Muro di Filottrano cu o pantă de 16 grade.

Cursa actuală a fost precedată de amintirea Scarponiho, care etapa consacrată și a cărei plus față de colorat decor care amintește orașul natal vv și turcoaz și pasăre de culoare galbenă.

a fost un vecin papagal biciclist tragic decedat a cărui viață a fost închis ultima treizeci și șapte de ani. Pentru Scarponim létával pe formare.

Cursa a început la unsprezece și jumătate, iar plutonul separat în curând un grup de cinci refugiați.Quintet format Cataldo sloven Kristjan Koren (Bahrain-Merida), rusul Igor Bojev (Gazprom-Rusvelo), belgian Ilia Keiss (Quick-Step etaje) și elvețian Steve Morabito (Groupama-FDJ).

mountainy Sa. calitatea a fost demonstrată de Cataldo când a domnit pe lângă Montelupon și Osima. Morabito a câștigat din nou bonusuri de sprint.

Ca primul plumb al cursei a căzut Rus Bojev, cu toate acestea, restul de patru au rămas împreună pentru o lungă perioadă de timp. Din peloton a fost împărțit până la cinci minute. Cu 20 de mile înaintea țintei era în fața călărețului principal. În timp ce Cataldo și Co. au luptat în față, despre prima, în spatele altor lucruri.

Problema a fost găsită în repetate rânduri de Fabio Aru. Primul a intrat în marcă, apoi a rezolvat defectul.Aceeași problemă a afectat etapele finale foarte și Chris Frooma Sky, Brit este pe partea de sus a motocicletei din nou, se pare că sa luptat și a luptat cu el însuși.

Cursierii au așteptat la numai 19 kilometri, a mers deja Filottrano atunci când plutonul prins trei din patru refugiați. Singur în partea de sus din stânga Cataldo.

strângeți campania lor pentru a termina?

O poveste nituire cu un final fericit viitoare. La doar câteva minute după ce a fost demarat într-un mic oraș de pe deal, italianul experimentat a fost prins. Chiar și așa, a mulțumit fanilor rețelelor sociale pentru rețelele sociale: Bravissimo, Dario! O altă bătălie a izbucnit în fruntea cursei.favorite Battle.

speranța de a obține lauri pe etape nutrit Sagan, care a stabilit o poziție de mare Bora. La vederea cel mai bine păstrat și ceh Zdenek Stybar (Quick-Step etaje), dar în ultima urcare la Muro di Filottrano a căzut. Câștigătorii se luptau, de asemenea, pentru ca șoferii să lupte pentru clasamentul general. Toate surprins Yates.

De asemenea, unele set ingenios atacul în urcare mai puțin de patru kilometri la odpáral Caruso și a fugit de triumf.

El a mers la el pentru a urmări ucrainean Alexey Luțenko de la Astana, dar toate nu a reușit . Yates o mare forțe au planificat și după patru ore și 16 minute în pedale ar putea incante mâinile elastice.