Antrenorul Horváth este un personaj vesel, glumește, spune Sokolov Glaser

“Este mai bine să lucrezi iarna când ai douăzeci și patru de puncte și ești al șaptelea. Nu ca iarna trecută, treisprezece cu perspectiva unei lupte de coborâre. Treizeci de puncte este suficient pentru salvarea și am dori să, și o vom face pentru toate cele treizeci de puncte acumulate, cât mai curând posibil „, spune căpitanul Peter Glaser.

Și nu se lipește, partea de sus a tabelului nu departe. “După o lungă perioadă de timp, am rămas toți împreună și asta ar fi cel mai mare avantaj pentru noi. Automatismele au crăpat și mă întrebam cum va continua. Dar când văd cum ne pregătim, nu am nici un semn de frică de primăvară.Cred că mai mult ne ataca treptele superioare, „Sokolov crede mijlocașul.

Acesta începe să se manifeste antrenor de locuri de muncă Pavel Horvath, care a venit la echipa in vara. „Când a început, așa că am început căderea nebunește, cu toții uitat după unul de altul, a avut mai multe sesiuni cu management, avem multe pe video, nu știam unde să meargă. Cred că am jucat fotbal bun, dar am obținut obiective inutile. Am jucat fotbal total și, din păcate, am fost toți pedepsiți “, a spus Glaser. După mai multe meciuri, jucătorii au înțeles ceea ce a dorit antrenorul. “Cred că am reușit să măsuram totul cu toți de la jumătatea toamnei când am înțeles-o.Am fost mai responsabil, a schimbat modul în care jocul și a efectuat un succes. „

Intotdeauna schimbarea are loc în echipe antrenor pentru o perioadă de stagnare, înainte de repornirea sistemului. Fiecare antrenor are ceva ce toată lumea are o filozofie care vrea să prezinte.

„La Horvath Antrenorul toată lumea știe ce este în spatele unui sentiment bun pentru elementele de joc în insereaza, sunt foarte asemănătoare Pilsen și ne bucurăm de el. Ea nu e lovituri cu piciorul, el vrea ca noi să combine și de a crea o mulțime de oportunități de fotografiere „, explică Peter Glaser.

Pavel Horvath este aceeași ca și în zilele în care a jucat, natura veselă și îi place de jucători Sokolov face distracție.Acum locuiește în Sokolov, soția lucrează aici și în fiecare zi de așteptare pentru un copil. „Sunt pe jumătate Sokolovák.“ În Banik a semnat, de asemenea, un nou contract pe trei ani. „Nu știu în cazul în care destinul meu te duce, eu nu sunt atât de vechi încât a trebuit să se încheie o carieră, dar am primit o ofertă – sau fotbal, sau de la tatăl meu că am lucrat acolo, dar este posibil ca tata vine și îmi spune să-l ajute. Mi-ar trebui să-l învețe, desigur, pentru că de cinci ani de a face fotbal „, adauga Peter Glaser.